Geloof, sex en wanhoop.

05 Sep Geloof, sex en wanhoop.

Het is weer raak op tv. Marokkanen zijn weer een hot item. Ik dacht misschien dat eindelijk de hype over zijn hoogtepunt was, maar ik had het blijkbaar helemaal mis. IJdele hoop gebleken achteraf. Dit keer was de Ikon aan de beurt. Deze publieke omroep kon het ook niet laten om ons eens even onder de loep te nemen. Wellicht hadden ze ook kijkcijfers nodig, en waren ze bang ook uit het publieke bestel geworpen te worden dus vielen ze maar terug op de Marokkaan als kijkcijferkanon.

Een gefrustreerd Hollands wijf is onderzoek aan het doen over Marokkanen. Dit keer gaat het, heel inventief, over onze seksualiteit. Ingeborg Beugel, zo heet de frust, maakt al geruime tijd een serie uitzendingen over geloof en seksualiteit binnen onder andere, maar vooral de Marokkaanse gemeenschap. Ze vindt dat wij met zijn allen nog in de donkere middeleeuwen leven en dat vreet ontzettend aan haar dunne atheïstische lichaam. Ze kan maar niet begrijpen waarom moslimmeiden die opgroeien in het vrije en olijke Nederland maagd het huwelijk in willen gaan. Het is voor Ingeborg echt hogere wiskunde aangezien zij blijkbaar in haar jeugd er wel pap van lustte en systematisch riedels mannen afwerkte en deze ervaring wil ze graag delen, vooral met moslimmeiden!

Deze grijze Ikonmuts kan en wil maar niet begrijpen dat wij moslims in de islam geloven. Natuurlijk, niet alle moslims houden zich aan de regels en niemand is vrij van zonde, maar we weten allemaal dat de Islam de enige waarheid is. En daar kan een menopauzerende mevrouw Beugel helemaal niks aan doen, al zou ze zo graag willen!

Wij Marokkanen moeten, als het aan haar ligt tenminste, allemaal haar liberale prietpraat overnemen. Haar evangelie is: Iedereen moet lekker doen wat hij wil en als een meisje met een horde mannen naar bed wil gaan, moet ze dat vooral doen en dan moet de Islam geen pretbederver zijn met zijn irritante zedelijke regeltjes. In haar ogen is dit natuurlijk beschaving en meegaan in de moderne tijd.

Ze heeft al met veel Marokkanen gesproken in haar showtje, maar ze krijgt het maar niet voor elkaar om haar boodschap aan de man te krijgen. Dit frustreert haar enorm en begint echt traumatisch te worden voor haar. Het zit haar ook ontzettend dwars dat Marokkaanse homo’s in het geheim hun vieze ding moeten doen. Hare goedheid zelve vindt het heel gemeen allemaal. Wij Marokkanen moeten de westerse normen en waarden overnemen en dan pas is Ingeborg helemaal happy. Maar gaandeweg haar onderzoek botst ze tegen allerlei enge Marokkaanse moslimmuren op. Met de aflevering wordt ze dunner, kaler en chagrijniger en wij Marokkanen gaan haar niet in de koude Ikonkleren zitten. Het mensje begint echt fysiek en mentaal af te takelen.

Ingeborg Beugel, vrouwmens! Nou moet je eens even goed luisteren naar deze Marokkaan. Ik ga jou even een groot geheim verklappen. Spits je Nederlandse oortjes en huiver. Als iemand ons bekritiseert, gaan we juist het tegenovergestelde doen. Wil je dat Moslima’s allemaal hun hoofddoek afdoen, dan doen ze hem juist om. Wil je dat we niet meer in een middeleeuws boek geloven, dan gaan we juist op de letter af. En weet je waarom? Dit doen we lekker om types als jou te narren. Dat vinden we heerlijk! Dus Ingeborg, bespaar je de moeite, neem een heerlijk zonnebankje en vergeet alles wat Marokkaans is. Ga lekker in je eigen veilige beschaafde inferieure parochie preken. Dan kom je weer een beetje aan en ontstaat er weer leven in dat dunne lichaam van je. Het zal je echt goed doen!

8 Comments
 • Umm Sayff
  Posted at 22:13h, 15 January

  Hahahah waarom is het altijd zo dat die hollanders zoveel ”medelijden” met ons hebben. Volgens mij moeten ze hun ogen eens een keer beter openen, want als we eens via hun ogen naar de moslims zouden kijken dan zie je dat elke moslim vastgeketend zit aan een paal met ijzere kettings en ondertussen gemarteld word om een baard te dragen of een hijaab en gek word van het geen seks voor het huwelijk hebben en ondertussen is deze moslim aan het vechten om los te komen van die ketting maar ondertussen zit hij/zij toch ook in ontkenningsfase voor de buitenwereld.

  Dit is dus niet wat er gaande is, maar dat is wel het gene wat hun zien..

  Die hollanders moeten dus echt even goed in hun ogen wrijven en een keer gaan realiseren dat wij niet gedwongen worden of gemarteld. We hebben er allemaal zelf voor gekozen, niemand die ons dus thuis gaat bedreigen of mishandelen als we geen hijaab willen dragen etc etc.

  Ze hebben het de hele dag maar over onderdrukking en vrouwen die een boerka moeten dragen van hun man..

  Kunnen ze niet gewoon toegeven dat wij moslims keuzes maken van geloofsovertuiging die hun gewoon niet kunnen accepteren?
  Dat wil ik weleens horen.. iemand die eens een keer de waarheid durft te spreken door te zeggen ”ik ben niet blij met de manier waarop moslims geloven”
  Inplaats van dat ze er een hele verhaal aan plakken om het zo over te brengen alsof wij moslims onderdrukt worden en thuis mishandeld worden binnen 4 muren waar hun nieteens een stap in gezet hebben en toch over kunnen spreken.

  SubhanAllah!

 • Simon le Bon
  Posted at 23:27h, 26 February

  Hey Sayff,
  Ook al ben ik een kaas, maar ik heb geen medelijden, maar respect. Het maakt mij niet uit wat en hoe iemand gelooft. Ik weet dat de Islam een mooi geloof is, en schaam me als Hollander dat figuren als Wilders zo respectloos met het geloof van moslims omgaan.

  “Die hollanders” leven wat mij betreft zelf in de Middeleeuwen en zijn nooit in Rotterdam geweest.

  Ben er zelf opgegroeid; in de Slaghekstraat/Beijerlandselaan en mijn vrienden waren Turken, Marokkanen en Suri’s. Oh ja, en ook nog een Italiaan. Het was altijd relaxed, veel lachen en geloof was niet belangrijk. Soms was het wel even aftasten. Iedereen was gewoon wie hij was, en iedereen accepteerde dat. Elkaar groeten deden we vanuit ons hart. Er was geen (echte) strijd tussen bevolkingsgroepen, wel een beetje narren. Beetje chillen (en blowen) op het Polderplein, patatje bij Bilen (Ayhan’s vader), thee en tafelvoetbal bij Gogo.

  Ik wordt gek van dat dwangmatige gecontroleer en bemoeienis in NL, alsof het leven te regelen is. Die @#%$#@ legitimatieplicht wordt ik ziek van. Ik hoop dat onze kinderen vrijer zijn, en met vrijer bedoel ik dat ze elkaar gewoon in hun waarde laten en mèt elkaar leven.

  Ik denk, dat Sal en Ab samen en afzonderlijk voor een ommekeer zullen zorgen in de goede richting. Beetje intellect tegenover dat domme gezwets van A hoofd Wilders.

  Peace!

 • Rotterdam
  Posted at 00:42h, 28 May

  @Sibon le Bon. Zo kan het dus ook!!:D

 • MijnNaam
  Posted at 19:13h, 07 November

  Ik begrijp niet waarom Kazen medelijden met ons hebben.Niet jij dan daarboven.
  Maar ik vind het juist beter zo om geen vaginale gemeenschap te hebben voor het
  huwlijk.Degene die met de eerste de beste naar bed gaan,mijn mening:Is een slet.
  Dat is hoe IK erover denk…!!!

 • Henoed
  Posted at 23:33h, 16 May

  @Simon, respect dat je zo over ons (moslims) denkt, dat doet me goed te horen:D ,gelukkig zijn er nog wel nornale nederlanders:P

 • Hasna
  Posted at 16:56h, 27 July

  dit is zoo waar,, ze snappen het gewoon niet. Seks voor het huwelijk is de ergste zonde die je kunt begaan in de islam. Het is gewoon ons geloof. Dus als je geen seks hebt voor je huwelijk leef je meteen in de middeleeuwen..

  Dit soort mensen moeten gewoon een leven gaan zoeken,, en zich zorgen maken over zichzelf.

 • Reply
  Posted at 00:20h, 01 October

  @mijnnaam ”Maar ik vind het juist beter zo om geen vaginale gemeenschap te hebben voor het huwlijk.” What the f..ck? Vaginale gemeenschap? Hahaha, dus je achterdeur is wel oke? Gek kind!

  Voor de rest, super artikel sal! Heb genoten.

 • soumia
  Posted at 14:52h, 28 December

  Hhahahaha tegenovergestelde 🙂

  Ik zie al de hollanders de koran lezen om ervoor te zorgen dat wij weg blijven van onze koran
  WHAHAHAHHAHAHA

  Respectt <3

Plaats een reactie