Grijze players

29 Oct Grijze players

Laatst was ik op Rotterdam Centraal Station en vier Marokkaanse, wat oudere mannen liepen voor me. Voor dat clubje vaders liepen weer wat Marokkaanse meiden van rond de twintig richting hun trein. In principe niks aan de hand op dat moment. Na verloop van tijd begon ik tot mijn grote verbazing door te krijgen dat deze Marokkaanse 7meds’ en S3aibs’ deze meiden probeerden te versieren. Ze liepen als honden achter ze aan en probeerden in een mix van gebroken Nederlands, Arabisch en Berbers hun telefoonnummers te regelen. Dit schouwspel zag er zo ontiegelijk smerig uit dat het gewoon pijn aan mijn ogen deed.

De meiden gaven de mannen natuurlijk geen blik en liepen verwalgd door. Schaamteloos zaten deze Marokkaanse oude vandagen, al echte vaderfiguren met ronde couscous buikjes en diepe grijze inhammen, heel triest te puberen. Als ware players bewogen zij zich achter het jong vrouwelijk schoon aan. Deze mannen, geboren ergens in de jaren veertig, hadden die typisch Marokkaanse instappers aan met die kwastjes op de wreef, een niet te benoemen kleur groen C&A pantalon en een grote Marokkaanse leren jas met van die grote zakken waar ze de ne3-ne3 in doen als ze boodschappen doen. Ze waren al volop grijs en spraken barslecht Nederlands. Wat dachten deze mannen nou eigenlijk?

Denkt een oude kalende Marokkaanse man nou werkelijk dat zo’n jong meisje voor hem valt? Wat de charmes zijn van een oude grijze vieze man met een buikje kan ik moeilijk inschatten, maar laten we veronderstellen dat er jonge frisse meiden van net twintig vallen op van die snorren. Het is hem dan eindelijk gelukt om haar nummer te regelen. Oké, wat gebeurt er daarna dan? Gaan ze vervolgens daten? Gezellig saampjes naar de bioscoop? Een drankje doen ergens? Een avondje stappen op het Leidse Plein? Koopavondje pakken en hand in hand door de stad lopen? Vertel het me alsjeblieft, wat gaan ze allemaal doen? Ik ben daar zeer benieuwd naar!

Stuurt hij haar voor het slapen gaan romantische sms’jes met: ‘Toen mijn dochter van jouw leeftijd langsliep, moest ik gelijk aan jou denken, tot morgen……x-jes Bouchaib.’

Haalt hij haar de volgende dag op met zijn gele Mercedes Vito of Volkswagen Transporter en gaan ze flaneren op Scheveningen? Wat voor gespreksstof zouden ze samen hebben op zo‘n dag? Zij vraagt hem: ‘Heb je gister You wanne be a Popstar gezien en hij vraagt haar of ze Eljazeera heeft gekeken gisteravond. Tijdens de romantische date verrast hij haar ook nog eens door ineens wat belasting en kinderbijslag formulieren uit zijn grote binnenzak te toveren. Of zij ze eventjes wilt vertalen en invullen. Kan hij ze na de date gelijk op de post doen. Door de gigantische generatiekloof moeten dit toch wel zeer bizarre dates zijn.

Dat deze mannen het proberen bij zulke jonge meiden, betekent dat dan dat ze weleens beet hebben? Ik kan het me niet voorstellen namelijk, maar misschien heb ik het wel mis. Misschien tokkelen ze wel heel wat af en onderschat ik ze echt. Wellicht zijn er genoeg meiden die op ze vallen. Maar de meiden die dan met deze snorren daten, kunnen die gewoon openlijk tegen hun vriendin zeggen dat ze daten met de vader van Mo?

‘Waaajoooow a Hayat……..vader van Mo is leuk! Zal ik zijn vriend voor je regelen? Kunnen we double daten.’

‘Wie is zijn vriend dan?’

‘Dat is de vader van die waterhoofd Rashid, met die Hyundai H200 busje’

‘Is goed, regel regel!’

Ik hoop toch echt dat ik op latere leeftijd braaf in de moskee zit in plaats van te slenteren op Rotterdam Centraal achter kleutermeisjes aan. Wat een horrorscenario is dat zeg. Als de kinderen de vader gaan betrappen op een date, dan is werkelijk het einde zoek.

Wilt u meer lezen van Salaheddine? Bestel ook zijn boek ‘Waajooow! Een echte Marokkaan’

COVER_WAAJOOOW____LO_RES_RGB[1]

94 Comments
 • Sayf.
  Posted at 16:56h, 05 November

  Waarom verbaast het me nou niet? Hoe ouder ze worden hoe viezer ze worden. Moge Allah ons leiden, ameen!. Het is triest gesteld met deze ummah..

  Je hebt het wel leuk beschreven, haha.

 • F. Sousiia
  Posted at 01:07h, 06 November

  TOppp TOpp..!! jij bent gewoon te grappig.. hahahah ik lach me dood om die mannen terwijl als ik oudere mannn zie kijk ik meteen na de grond ter respect en omdat ik me schaam maar eenmaal voorbij gelopen hoor je ze pssst psst Zina fin finn? hahahah
  maar gelukkig hamdullilah niet allemaal..!! maar salah je Bent top ga zo door gozer..

  xxxx Sousiia

 • Nadária
  Posted at 01:23h, 06 November

  Niks is erger dan een oude Marokkaanse man die je probeert te versieren. Afschuwelijk..

  “Stuurt hij haar voor het slapen gaan romantische sms’jes met: ‘Toen mijn dochter van jouw leeftijd langsliep, moest ik gelijk aan jou denken, tot morgen……x-jes Bouchaib.”

  Wuahaha, geweldig. Dit denk ik ook altijd als ik die oude manentjes zie.. Je hebt het mooi verwoord Salaheddine, Allah y 3awnek!

 • Nadia
  Posted at 08:51h, 06 November

  hahahahahha, die is goed..

  Vaak genoeg meegemaakt..
  en eindelijk zien mannelijke ogen dat ook..
  want als ik het hier over heb thuis word ik raar aangekeken..

  En het erge is.. hoe simpeler je eruit ziet.. hoe vaker ze je naar je lopen staren en fluiten:(
  Moge Allah (SWT) ons leiden amien.

 • Jumana
  Posted at 23:05h, 08 November

  Ik heb hierom gegierd…. Tranen van het lachen!

  Je bent echt goed! Ga zo verder..

 • Zizou
  Posted at 23:45h, 08 November

  “Stuurt hij haar voor het slapen gaan romantische sms’jes met: ‘Toen mijn dochter van jouw leeftijd langsliep, moest ik gelijk aan jou denken, tot morgen……x-jes Bouchaib.”

  Hahahaha geniaal!!!

 • Saida
  Posted at 18:50h, 09 November

  Salaam aleikoem,

  Sorry!! Ik vond het hilarisch , hihih
  Eindelijk word eens een keer over geschreven.

  Ga zo door je hebt een schrijftalent!!!

 • anwar
  Posted at 04:01h, 12 November

  wanneer een marokkaanse man een meid van 20 versiert is hij een vieserik wanneer een viese turk met een snor waar nog de versneden bruin aan hangt en met een ml rond rijdt met marokkaanse wijven van 20 dan is hij player yekk ehia shab izan.

 • Senn
  Posted at 21:56h, 14 November

  Het zijn zij ook altijd die roepen “besa7a” als je wat aan het eten bent of je eigenlijk versieren in de woorden van Allah swt, misselijk!

 • Mehdi
  Posted at 09:32h, 18 November

  hahaha, die was echt mooi! players op zich zijn al zo vies van innerlijk, en dan nog 40 jaar… geniaal gewoon, wereld staat binnen een paar jaar op haar hoofd.

 • najiha
  Posted at 10:12h, 18 November

  hahah hmdl is mijn pa altijd in de moskee

 • Sal0uaatiie
  Posted at 16:51h, 19 November

  woahahaha, wollah egt te grappig:P

 • Nawel
  Posted at 23:03h, 21 November

  hahahah ieewww walgelijk !!

 • Nnn
  Posted at 16:20h, 23 November

  Salahhhhhh i love uuu 😀

 • salma
  Posted at 17:25h, 24 November

  geweldiiiigg
  echt top verhaal!! ik zie het helemaal voor me aHAHA

  xx

 • Tawfik
  Posted at 21:42h, 24 November

  Hahahaha welcome to Rotterdam

  Een persoonlijke touch zou zijn dat die grijze players altijd thuis schreeuwen tegen hun zonen dat zij hen een slechte naam bezorgen.

  Thanks

 • fatima
  Posted at 22:35h, 24 November

  WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KILLL ME, dit is veel te confronterend!! heb t namelijk wel een paar keer meegenaakt :moe:, snik snik

 • Nadia
  Posted at 09:51h, 25 November

  hahahahahahaha wollah die is goed salageddine:D
  ik heb het zelf ook vaak mee gemaakt is echt vervelend
  en dat die mannen zich niet schamen ongelofelijk
  gewoon layster

 • Casaoui4Real
  Posted at 19:42h, 12 December

  “Dat deze mannen het proberen bij zulke jonge meiden, betekent dat dan dat ze weleens beet hebben?”……Jij en ik weten allebij dat dat waarschijnlijk de reden is, schrijf daar de volgende keer even een collumn over, alvast bedankt

 • M.
  Posted at 00:54h, 18 December

  Waaajoooow a Hayat……..vader van Mo is leuk! Zal ik zijn vriend voor je regelen? Kunnen we double daten.’

  ‘Wie is zijn vriend dan?’

  ‘Dat is de vader van die waterhoofd Rashid, met die Hyundai H200 busje’

  Bij dit gedeelte moet ik even hardop lachen, hoe kom je erbij
  leuke column bay the way.

 • Nadiyah
  Posted at 19:40h, 26 December

  Hahaha, wij noemen deze gozers Hadj Playboys: de Vito-driving, athay-drinking, maszjied-going mannen. Dat laatste klopt dan weer niet. Tegen ‘t vrouwtje is ‘t thuis: ik ga even met Simo7and naar thamziedha n’Da3wa, maar vooralsnog is het dan een rondje Hoog Catharijne, om een paar dametjes ‘op te pikken’. Voor zover dat lukt dan. Hahaha.

  Heel grappig, Sal. Keep it up!

 • Camillia
  Posted at 20:35h, 19 January

  AAHAHAHAHAH herkenbaar, walgelijk gewoon.. Achja, Allah(swt) straft hun,

 • Mo
  Posted at 15:25h, 10 February

  Ik zie wel genoeg Marokkaanse meiden van een jaar of 20 met van die Turkse snorren in S-klasses….vraag me af watvoor verkooppraatje zij hebben.

 • ZanOebaa
  Posted at 15:38h, 13 February

  Tfoeeeeeee,
  laaat ze aub gwn thusi met hun vrouwtje.
  wel grappig ahahha!.

 • alhoceima
  Posted at 14:55h, 25 March

  Tijdens de romantische date verrast hij haar ook nog eens door ineens wat belasting en kinderbijslag formulieren uit zijn grote binnenzak te toveren. Of zij ze eventjes wilt vertalen en invullen

  HAHAHAHA

  Tijdens je verhaaltje dacht ik gelijk aan die vieze mannen uit maghreb, die naast hun vrouw en kinderen lopen en je toch nog durven te versieren!!
  en die vrouw van hem kijkt jouw heel arrogant aan, alsof het jouw schuld is
  haha

 • tetouaniya
  Posted at 22:12h, 13 June

  Salahdinne,

  Ik heb er geen woorden voor…JIJ GEWELIDG
  en wat betreft the Senior Players, Allah ihdihoem Aaaamiin.

  En de jonge dames: please gedraag je volwassen en toon respect… als je dann nog wordt lastig gevallen, danweet je zeker dat het niet jouw schuld is.

  llahihdina kamlin inchaAllah

 • bentelnass
  Posted at 00:25h, 14 September

  Ik heb echt in tijden niet zo hard gelachen tranen gewoon mijn ouders keken me echt aan van is ze nou gek keworden achter die pc !

 • gangster
  Posted at 18:49h, 27 November

  respect voor die mannen!!! echt respect , what the fuck, zijn jullie beter, that’s life , met jullie praatjes hallo, jullie zijn erger dan jullie denken, één pot nat iedereen, alleen nog respect voor een paar gehaarzamen mensen, maaar hier zitten ze niet tussen, ga jullie eerst volledig beddekken ipv als spicegirls rondlopen en hier gaan lachen, je ziet nog wie het laatst lacht lacht het best, hij kan het nog, maar jullie vrouwen jullie worden leelijk dik behaard saai , wij gaan lekker verder playe ja playe hoe je het ook mag begrijpen,get a life gilrs and boy’s, de meelopers zeker!!
  player for life , so get a life if you dont like it!!! big kisses over your body girls! love you x

 • jamal
  Posted at 20:21h, 17 December

  neuk de hond allemaal

 • Mevrouw S
  Posted at 21:58h, 06 March

  Deze is zoooooooooooo waaaar!
  Ik snap de gedachtegang niet van die vieze oude mannetjes BLEH!
  Allah yster!Waar gaat het heen ya rabbb!

 • Mazii ;)
  Posted at 23:34h, 24 March

  hHHHHhaahahahaha salahiddinne je Bentt nie Normallll tOPPPP !!!!! egt waarr elke KEER da’k nr je video’s kijk lach ik me plat!!!
  K’lig gwn neer op de GRondd!!

 • playerhaci
  Posted at 03:36h, 03 June

  vind je het gek als ze eruit zien als pornosterren met hoefdoeken

 • rikoen
  Posted at 00:38h, 14 June

  hahahaahahahahaha, echt kapot grappig.

  ik heb het ook wel eens omdat ik in een schoenen winkel werk komen er soms van die typetjes binnen die dan vragen of ze een schoen in hun maat hebben. omdat het er niet bij ligt vervolgens ga je naar het magazijn kijken en kom je terug ja meneer dit is de maat vragen ze vervolgens of je marokaan bent en waar je vandaan komt, wie je bent. en negeert ze totaal en vraagt of de schoenen passen komen ze terug en krijg je de vraag “gaat er nog korting vanaf”
  en lachen vies naar je

  je wilt niet weten wat voor reacties door je heen gaan te grappig gewoon

 • Hageneesjee!
  Posted at 21:14h, 27 June

  @playerhaci

  ”vind je het gek als ze eruit zien als pornosterren met hoefdoeken

  1; Het is hoofddoek
  2;Heb je ergens gelezen meisjes rond de 20 MET hoofddoek? , Nee tog?
  Dus waarom gelijk hoofddoek d’r bij halen tell me?
  Het is zo dat er ‘grijze players’ zijn en ze vallen op elk soort ; dik dun lelijk mooi krullebol hoofddoekies op alles! , Dus zeg niet dat het komt om hoe de meeste meisjes er tegenwoordig bij lopen . jullie mannen jong en oud zijn allemaal viezerikken en er zit GEEN EEN uitzondering bij:)
  En dan heb ik het niet alleen over het feit dat jullie alleen verlangen naar meisjes en *** maar over alles!

  @Salah ik heb kapot gelachen , ga zo door!

 • muslima
  Posted at 19:18h, 23 August

  Ik vind het heel erg dat hier iemand de islamitische meisjes zit te kleineren en zwart te maken.
  Iedereen maakt wel eens fouten, zolang je maar op tijd je zelf terug recht zet.
  And by the way, als er echt een meisje rondloopt dat niet op een gepaste manier gekleed is, wat jij als man moet doen is je ogen neerslaan en niet kijken. Dit geldt zowel voor de vrouwen als voor de mannen!!!
  ‘Gedrag’ is het belangrijkste, als je goed bent met mensen, zullen ze je altijd respecteren!

  Salah, je grappen zijn de max!
  Ik vind het vooral goed van je dat je de feiten op een grappige manier aanpakt!

  Doe zo verder…

 • Nadiya
  Posted at 11:56h, 01 September

  Salaamoe alaikoem ,
  Leuk. Helemaal gelijk heb je en dit moest even aangekaart worden.

  Goed zo, keep the good work going.

  m3a salaam.

 • S.
  Posted at 11:25h, 03 December

  Inna lilahi wa inna ilahi radji3oen…
  Ziek makende mannen zijn dat, maar ook die jonge snot apen zijn ziekmakend. Zeer beschamend. Ze hebben waarschijnlijk de hoop op het paradijs opgegeven (wat je nooit moet doen).

  Het blijkt ook dat niet-Islamitische Nederlanders daar last van te hebben. Moge Allah ta’ala ons allen leiden. Amien.

  Gelukkig bestaan er ook nog mannen waar je trots op kunt zijn, zoals mijn vader! Maa shaa Allah(zoals Allah dat gewild heeft). Alhamdullilah (geprezen zij Allah). Daar zouden veel mannen en jongens een voorbeeld van mogen nemen. Sla je ogen neer als je een vrouw ziet…net zoals de Profeet, vrede zij met hem, deed =D.

  Leven zoals Allah (God) soubhana wa ta’ala (dat is toch Degene die Zijn schepping het beste kent?) dat wilt, geeft het meest voldoening en is gewoon de beste manier om te leven.

  En een oproep aan alle mensen die op de columns reageren: doe dat fatsoenlijk.
  Het is beledigend en oneervol tegenover jezelf, je ouders, Salaheddine en de hele Ummah.

  wa ‘alaikoem selaam wa rahmatullahi wa berakaatuh
  Vrede zij met iedereen.

 • safsaf_070
  Posted at 19:52h, 24 April

  salaam sallaheddine

  ik vond het weer echt grappig wat je hebt geschreven

  @ en muslima

  respect voor jou jij bent echt het voorbeeld van een goeie moslima!

  😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 • Elie
  Posted at 21:06h, 11 June

  Hey,

  Als allereerst wil ik zeggen; Sal u rock!!
  Ik vind alles wat je doet en zegt hilarisch.

  Ten tweede, k vind t goed dat je het openbaar maakt over die oudjes!
  Het is echt walgelijk!
  T is mijzelf ook al vaak overkomen. En dan vraag ik me dus precies hetzelfde af.
  Wat denken ze nou in godsnaam?
  Ze moeten zich diep schamen.
  Voor hun vrouwen en voor hun dochters die dezelfde leeftijd als mij hebben.
  Als t ware flirten ze dus met hun eigen dochter..

  Onrespectloos!

  Je doorbreekt hiermee een taboe vind ik,
  Verder vind k je echt top gewoon, zet hem op.
  En ga zo door!

  Loves x

 • tetouai
  Posted at 10:12h, 02 November

  …………………

 • tetouai
  Posted at 10:12h, 02 November

  jhhjjjjn

 • tetouai
  Posted at 10:16h, 02 November

  Salaam,

  Soebhanallah, hoe verschillend mensen kunnen zijn, je hebt inderdaad gelijk hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

  Het heeft voornamelijk te maken met het feit dat de meeste mensen een andere MINDSET hebben dat houdt in een andere manier van denken hebben. Allah jehdie all the moslims ..

 • tetouani
  Posted at 10:17h, 02 November

  Soebhanallah, hoe verschillend mensen kunnen zijn, je hebt inderdaad gelijk hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

  Het heeft voornamelijk te maken met het feit dat de meeste mensen een andere MINDSET hebben dat houdt in een andere manier van denken hebben. Allah jehdie all the moslims ..

 • ilhame
  Posted at 23:20h, 09 February

  WHAHAHAHAHAHAH DAT GEBEURT MIJ OOK SUPERVAAK.
  KAPOT GENANT IN ZULKE SITUATIES,MAAR WEL GRAPPIG ALS JE DAN THUIS KOMT EN DAAR TERUG AAN DENKT

  SALAHEDDINE IK VIND JE TOPPPP!!!

Plaats een reactie