Heerlijk Marokkaans publiek

03 Mar Heerlijk Marokkaans publiek

Ik treed nu al bijna een jaar op met mijn theatershow Salaheddine Live! In het merendeel van mijn shows zit er veelal Marokkaans publiek. Alle afkomsten zijn natuurlijk van harte welkom, maar ik heb gemerkt dat Marokkanen toch voor de beste sfeer zorgen. Ik voel me er althans helemaal in thuis. De sfeer die ik ervaar tijdens mijn show kun je vergelijken met een gezellig familiefeestje.

Het Marokkaans publiek kijkt, als het goed is, naar mijn optreden op het podium, maar andersom, zonder dat ze het weten, kijk ik ook naar hen. Ook voor mij is het elke keer weer een show en lig ik van binnen helemaal in een deuk. Marokkanen in een zaal hebben zo hun eigenaardigheden en ik vermaak me er heerlijk mee.

Om er even een aantal te noemen:

Zo houden Marokkanen tijdens de show allemaal hun jas aan. Waar Nederlanders netjes hun jassen ophangen in de garderobe, hebben werkelijk alle Marokkanen in de zaal keurig hun jas aan. Bijna geen een uitzondering. Hoe warm het ook is, hoe groot en onhandig die jas ook is, hij moet en zal aanblijven. Van capuchons en mutsen op in het publiek, kijk ik ook niet op. Ik zie geen mensen lachen, maar bontkraagjes die heen en weer schudden.

Marokkanen bellen ook gewoon frank en vrij tijdens mijn show. Ik vind het niet erg hoor, maar het is gewoon heel apart om te zien. Een bellende Marokkaan in de eerste rij is niks bijzonders. Als je goed kijkt, zie je hem zelfs switchen van simkaarten. Uit zijn jas, die hij natuurlijk nog aan heeft, haalt hij drie telefoons tevoorschijn en uit zijn broekzakken zes simkaarten. Het is pikkedonker en zonder te kijken onderscheidt hij de Telforts’ en Lyca’s van de Lebara’s alsof het niks is. Puur aan hoe de simkaart aanvoelt weet hij welke provider het is. Simkaart tussen de lippen, batterij snel eruit, verstopte Lyca-kaart achter zijn oor erin en de Lebara in de andere telefoon en gratis bellen maar. Telefoonprof!

Ewa Mo, fienek a mattie?

Thuis, waar jij?

Ik zit naar Salaheddine te kijken a mattie.

Wie?

Je weet wel, die ze3ma grappige jongen van haaqesht paaqesht.

Oooh Moussie Kandoussie……….zit je op youtube te kijken dan?

A nee a mattie, hij staat hier voor me neus.

Marokkanen zie je ook gewoon de zaal in en uit lopen. Derde rij staan er ineens mensen op en lopen bellend de zaal uit. Je denkt dan dat ze het blijkbaar niks vinden en naar huis gaan, maar niks is minder waar. Tien minuten later komen ze ook gewoon weer terug met wat snoep en drinken en kijken lekker weer verder.

Marokkanen kunnen er ook niet tegen als er iemand overdreven moet lachen om een, in hun ogen, normale grap. Als dat te vaak gebeurt, hoor je de Marokkanen gewoon hardop praten tegen elkaar.

Hayat: Ewa saaaaffffi.

Sihame: Tozzzz……echt m3ayek.

Hayat: Ja, zo grappig was die grap niet. Tfooee, Marokkanen weer gelijk overdreven doen.

Sihame: Daarom haat ik het om op plekken te komen waar veel Marokkanen zijn. Ik krijg djnoun van ze!

Zitten ze op een plek waar veel Nederlanders zijn.

Hayat: Tfoee, die kaaskoppen hebben gare humor. Lompe dooie grapjes van ze.

Sihame: Yeggg…..ik haat ze allemaal.

Hayat: Ja, ik ook. Daarom zit ik liever tussen de Marokkanen, kun je be3da mee lachen.

Het is ook nooit goed!

Waar de Marokkaanse jongens met simkaarten aan het kloten zijn zitten de meiden te wroeten in hun tassen. Meiden, wat hebben jullie toch allemaal in jullie tassen zitten? Tijdens de show hoor je de ritsen open zippen en de zakken snoep komen tevoorschijn. Als je een Marokkaans meisje berooft van haar tas, heb je als dief een jaar lang voorraad aan snoep. Winegums, vencodropjes, kauwgompjes, salmiakballen, de hele Jamin zit in die kleine tas van haar gepropt. Marokkaanse meiden zijn echt verslaafd aan lekkere dingen. Hoe vaak gaan ze wel niet, voordat ze naar huis gaan, eerst naar de winkel voor allerlei lekkere dingetjes. Als je aan ze vraagt, waarom ze dat doen, dan zeggen ze: ‘Zo kom ik de avond door.’ Alsof ze zonder al die calorieën in de avond blijven haken. Tijdens mijn show gaat het snoepen dan ook vrolijk door.

Juist door al die typische Marokkaanse dingen van het publiek vind ik het ontzettend gezellig op deze avonden. Die paar Nederlanders die het lef hadden om naar mijn show te komen, snappen er niet veel van, maar ze vinden die Marokkaanse sfeer toch hartstikke gezellig, vertellen ze me achteraf. Het geeft mij helemaal voldoening als ik zelfs eerste generatie moeders in de zaal zie zitten. Dan is voor mij de show al geslaagd. Dus Marokkanen, of jullie nou een half uur te laat komen (wat standaard gebeurt), met bivakmutsen op zitten, of allemaal bellend in de zaal hangen, het maakt allemaal niet uit! Ik zit namelijk stiekem te genieten van jullie geweldige show. Dank jullie wel!

105 Comments
 • Kaaksop
  Posted at 19:38h, 04 December

  Jammer van die spelfout in ‘Als je een Marokkaans meisje beroofd van haar tas…’ Verder een grappig stukje, maar voor mij een reden om nooit naar je show te komen met al dat heen en weer lopen, bontkragen en geritsel van snoepzakken. Ik houd het liever bij de Tong Tong Fair.

 • zahra
  Posted at 02:22h, 09 December

  @kaaskop , echt typisch n jammer van je spelfout tfooooooooooooeee hou je bek toch gewoooooon en lees rustig verder of blijft jou geheugenkaart vast haken door 1 of 2 spelfoutjes jaaaaah daaag ; ( sorry dit irriteert me soms dat zinnetje altijd het negatieve na boven halen )
  @salah hey ik heb alle colums gelezen en heb me dood gelachen in mijn bed ,
  en herkende veel dingens die je vertelde
  ik hoop dat je ook naar belgie komt ,optreden zou echt leuk zijn
  veel respect voor jou x beslama
  ps: voor in het geval je de reacties wel leest , zou een antwoord leuk zijn of zoals jullie in nl zegge zou echt vett zijn haha

  thallla

 • BoeksS
  Posted at 02:12h, 10 December

  Goed aangekaart,

  `Marokkanen kunnen er ook niet tegen als er iemand overdreven moet lachen om een, in hun ogen, normale grap`

  Dat is een FEIT en wat is het irritant zeg pfff

  BoeksS – Amsterdam West

 • appie
  Posted at 19:55h, 21 December

  @kaaskop. Er zit geen spelfout in de zin die je aankaartte. Als je doelt op beroofd+t of iets, dan heb je het mis, want beroofd is een voltooid deelwoord en kan dus nooit met een -t op het einde. Verder verwoord je het heel goed salah. Maar pas op met marokkanen. De ervaring leert dat zodra marokkanen iets mogen, ze er misbruik van maken. Al met al veel succes

 • Anisa
  Posted at 09:08h, 29 December

  IK HEB JE BOEK BESTELD, OWEEEEEEEE ALS DIE NIET GOED IS !!! HAHAHA

 • taalpurist
  Posted at 14:56h, 04 January

  Quote Appie: ‘Als je doelt op beroofd+t of iets, dan heb je het mis, want beroofd is een voltooid deelwoord en kan dus nooit met een -t op het einde.’

  appie, appie toch, natuurlijk heeft kaaskop wel gelijk. De zin in de column luidt ‘Als je een Marokkaans meisje beroofd van haar tas…’ Het woord ‘beroofd’ is in deze zin natuurlijk geen voltooid deelwoord, maar een persoonsvorm, en dus moet het toch echt ‘berooft’ zijn: het werkwoord is beroven, de ik-vorm (of stam) is beroof, de derde persoon is stam+t dus berooft.
  Niet zeker van je zaak? Gebruik dan het woord lopen en er is geen twijfel meer: ‘Als je een Marokkaans meisje loopt’. Voilà!

 • Gekkechicka
  Posted at 14:13h, 19 January

  Heey salah
  Ik ben naar je show geweest(in amsterdam)
  Ik vond het egt geweldig en heb egt gelachen.
  Ik herken mezelf egt in die punten die je opnoemt.
  Met de telefoon en iemand zat naast me die egt gewoon m3ayek aan het lachen was.
  En ik zei ook tegen mn vriendin kijk hij lacht egt overdreven hahahah.
  Maar goed ik hoop dat je nog een keer in Amsterdam komt met allerlei nieuwe verhalen.

  Grtjs Gekkechicka uit Amsterdam-West

 • Siham
  Posted at 12:01h, 26 January

  Even voor de duidelijkheid, beroofd is pas een voltooid deelwoord als er een hulpwerkwoord in de zin staat. Dan schrijf je beroofd met een d op het eind. Als er geen hulpwerkwoord in staat gebruik je gewoon de normale regels en wordt het beroof + t.

 • Karim
  Posted at 22:58h, 06 February

  Ewa salaheddine gister naar je show geweest in zuidplein, twas 3ayak grappig.
  Trouwens volgende keer als je naar afkomsten vraagt, moet je ons Algerijnen niet vergeten jwz arabische broeders:D

  Ga zo door khouya

  Thalla;)

 • Hanane
  Posted at 19:09h, 07 February

  Hoi salah,

  Ik ben zaterdag naar jouw show geweest en het was erg gezellig!
  Het was vooral heel herkenbaar en vooral hoe het vroeger was met onze grappige leuke ouders en alle dingen die ze aan ons hebben doorgegeven.
  Complimenten en het was helaas te kort voor mijn gevoel,
  Ga zo door!

 • mina
  Posted at 01:00h, 09 February

  Viel me op dat hij over die Turken in de zaal begon en zei: Turkije altijd nr 1. en de zaal lach plat. Blijkbaar hebben veel al Bulent Bum bum gezien.

 • Hakima Antwerpen
  Posted at 15:08h, 18 February

  Zooo leuk! Khad indd mijn jas nog aan toen je het eens zei tijdens u show :s

  Veel succes verder!

  U zus in de Islaam!

 • marokaaaaaaann
  Posted at 16:16h, 20 February

  haha,
  sinds wnr zitten wij in discussie over spelfouten ?!
  kapot grppg haha wij marokaanen altijd weer met die tellieess.
  xx

 • Mevrouw S
  Posted at 20:40h, 06 March

  Ehw yemma echt weer zo een iemand die weer een taalfout eruit moet halen..
  Ehm meneer kaaskop, waren de andere 800 woorden goed geschreven..
  Ik wil echt niet weten hoe jij achter je computer zit, even beetje ontspannen en paar verhaaltjes lezen.. Je huilt dan waarschijnlijk van alle spelfouten die je tegen komt.
  Wat je ontspannen noemt.. Ik zou zeggen relax, and take it easy.

  Maar goed leuke Column!
  Mijn complimenten!

 • Soufiane
  Posted at 17:15h, 26 March

  Meskin Appie laat niks meer van zich horen…

  Mehlish broer, goed geprobeerd, volgende keer beter

 • 100% Marokkaaaaaan
  Posted at 19:51h, 29 March

  Hahahah Marokkanen zijn echt appart maar tegelijkertijd ook het beste volk, echt waar!

 • Khaled
  Posted at 20:43h, 11 April

  12 juni aanwezig in R’dam

  RWINAA1

 • loccomarokkia
  Posted at 19:55h, 26 April

  hahaha een echte marokaan die zich normaal kan gedragen innederland zonder zijn eigen cultuur kwijt te raken
  respect !

 • rachida
  Posted at 16:51h, 04 May

  Ik was bij de allereerste show van Salehedin in Rotterdam, vond het geen bal aan sorry. Maar ik had dan ook niet verwacht dat we de hele avond naar filmpjes gingen kijken, ik dacht aan een stand up comedy show. En ik ben wat dat betreft ook al veel gewend (Najib Amhali, Fued Hassen, Adam Field, Soundos, Murth Mossel, Roue Verveer enz) dus dan was dit écht zonde van mijn twee uur die ik nooit meer terug krijg….

 • Yaszz
  Posted at 12:55h, 03 June

  @Rachida

  Doe niet zo zielig.. Het zijn maar twee uurtjes dus overdrijf niet zo joh.. ‘t is niet dat je in coma lag en zo een paar maande van uw leve kwijt bent ofzo hé?!
  Aaanywayzz… Hij zegt eigenlijk gewoon wat wij denken en doen maar dan wel op een grappige manier. Kan goed zijn dat hij niet zo goed is volgens jou (ik vind van wel) maar dat is dan waarschijnlijk omdat hij daar nog niet zoooo lang mee bezig is als Najib Amhali. Die gast is al jare bezig dus da kunt gij ni vergelijke met Salaheddine.
  En sommige meisjes die zo luid zitte te lache in de zaal is echt enkel en alleen voor aandacht.
  Zijn laatste show in Antwerpen (29mei) was er een meisje aan’t lache omdat ze dat dus ECHT hilarisch vond. Hij stelde haar een vraag waarop zij reageerde. Dan begonnen die Hollandse meisjes vooraan ineens kei hard te lache. En waarom? Want niemand zei iets grappig?? conclusie: AANDACHT TEKORT

  Salaheddine, je bent vergete te type dat je Marokkanen hebt die andere ook niets gunnen hé 😀 hahahah

 • Puur Sahrawia
  Posted at 16:50h, 11 June

  Wlh egt ne zotte collum en je moet egt terug na Antwerpe kome heb je show gemist 🙁 ma mhm je bent egt grappig

  groetjes

 • Asmaa!
  Posted at 19:37h, 20 June

  HAHAHAHHAHAHAHA SUPER HERKENBAAR -LOL-

 • Royal Hamza
  Posted at 11:20h, 26 June

  Waar blijft de ‘I Like’-button op deze site? Ik zie dat de spellingfout al rechtgezet werd.
  Mohem, ik heb geen tijd voor die spellingdiscussies, alleen wil ik een grote BIG UP geven aan Salaheddine! Ik hoop dat je ooit in Brussel komt! Dan ben ik er GEGARANDEERD met mijn broers + zus + neef + nicht+ vrienden !! Vwala, al 15 plaatsen gereserveerd!!!
  Allah y3awnek a khay!

 • Ababa
  Posted at 20:36h, 01 July

  Ewa saaaaaaafie! lekker interessant allemaal spelfoutje wel of niet.. MAARRE ziet nou niemand dat die gek kaaksop heet ipv kaaskop?? HAHAHA

 • kill hater
  Posted at 19:43h, 25 July

  jaloerse mensen salah ga zo d je gekregen op ibn oor 😛 ik heb les van

 • kill hater
  Posted at 19:44h, 25 July

  hig tfoe vieze jaloerze mensen tfoe ah3likkom

 • Moroccan
  Posted at 17:59h, 26 July

  Wat zijn wij Marokkanen toch een geweldig volkje ! XD

 • Souad
  Posted at 20:50h, 28 July

  Cabaret van Salahdine is dus echt 10 keer niks.
  Waarom willen marokkanen altijd multitaskers zijn, ontbreekt het ze aan aandacht?
  Salah
  je schrijft, maakt filmpjes, je komt op tv waarom moet je
  nou in hemelsnaam nog stand up comedian worden
  je bent er helaas niet grappig genoeg voor,
  cabaret is iets wat in je moet zitten, het is een talent wat jou gegeven is,
  en hoe hard je het ook probeert, je doet het gewoon niet goed, voor jouw
  de uitdrukking, schoenmaker, hou je bij je leest
  doe gewoon waar je goed in bent, filmpjes maken die gemonteerd kunnen worden, waar stukjes uitgeknipt kunnen worden, enz. Maar zo spontaan op het podium, nee, dan moet je toch echt wat meer in je mars hebben.

  Die “grapjes” van jou maken kleine manrokkaantjes onderling, ze zijn niet scherp, en zo cliché jammer genoeg

 • pff
  Posted at 20:58h, 31 July

  @souad

  ben je depressief? je kan het eten of weggooien, geen reden om te klagen

  en nog iets, het enige eis voor zover ik weet waar je aan voldoen moet om cabaratier te zijn is mensen te kunnen laten lachen, en het lukt hem aardig. tevens is zijn doelgroep de nederlandse marokkaan, en daar doet hij het hartstikke goed bij. ik en velen anderen vinden hem wel grappig, jij en een aantal hollanders hiero vinden hem niet grappig. gaat toch lekker kijken naar hans teeuwen als je hier niet tegen kan, miss dat je dat wel grappig vind samen met die 2 hollanders die hier lopen te auwehoeren. ik zie de nut er gewoon totaal niet van in om uberhaupt de moeite te nemen om sal te bevlekken. waarom ziet de mens toch altijd in de ander heel snel de duivel, maar in zichzelf hooguit de gevallen engel? laag hoor, helemaal jammer is dat je ook nog marokkaans ben, pff..
  ik heb het gevoel dat jij een van die zeldzame marokkaantjes ben die gewoon totaal geässimileerd is aan de nederlander, in dat geval val jij buiten zijn doelgroep.

  wat ik bedoel te zeggen is STOP meisje, STOP..want je komt gewoon stom over, ongelofelijk stom.

 • A BOE-SHOEM
  Posted at 18:26h, 19 August

  Jammer dat Marokkanen elkaar zwart maken i.p.v. dat ze elkaar juist stimuleren of gezellig over iets kunnen praten. Of het nou leuk of slecht, goed of fout is is relatief en daar mag iedereen zijn eigen mening over hebben. Het zijn per slot van rekening ”comments”.

  Naar iedereen; zeg wat je zeggen wilt, maar kies je woorden zorgvuldig uit.

  Salaheddine is bezig/werkt en brengt zijn verhaal over, terwijl de anderen het opnemen als grap. Dat is goed maar wilt dit betekenen dat je de grap reëler moet maken dan het was?

 • muslima
  Posted at 18:23h, 23 August

  Ik snap ni waarom iedereen hier zit te klagen over de manier waarop Marokkanen te werk gaan, hoe ze presteren,… We zijn allemaal broeders en zusters van elkaar en daarom is het ook belangrijk om elkaar op een positieve manier te beïnvloeden en te stimuleren.

  Woelah machallah 3lik a Salah, laat je niet doen door de mensen die je niet waarderen!!!

  Veel succes broeder!!

 • rachida
  Posted at 19:20h, 23 August

  Ik ben het helemaal eens met Souad, zoals ik hiervoor ook al zei: je gaat naar een show die volgens het theater valt onder ‘cabaret’ en krijgt vervolgens sketches te zien die van tevoren gemonteerd zijn enz. Is ook prima als je daarvan houdt, maar ik dacht dat ik een stand up comedyshow te zien zou krijgen. Het heeft niets te maken met ervaring want Salahedine is al jaren op tv te zien en al heel bekend. Terwijl er ook heel veel nieuw talent is die ik als stand upper veel beter vind. Je hebt er talent voor of niet. Sal schrijft inderdaad wel heel leuk en zijn typetjes in zijn tv-programma’s zijn ook heel leuk, maar het theater in gaan is weer andere koek. Overigens moet je het natuurlijk zeker blijven doen zolang er mensen blijven komen. Veel marokkanen zijn ten slotte o.a. door Sal voor het eerst een theater in gestapt. Hun verwachtingen zijn vaak ook een stuk lager en gebaseerd op de tv-programma’s van Sal.

 • Remco
  Posted at 19:19h, 27 August

  Lekker belangrijk, “D of T” Pffff

 • Loubna
  Posted at 19:35h, 02 September

  Salah k vind het ge-wel-dig …
  ga zo door xD

 • A.ziza
  Posted at 17:15h, 08 September

  @ kaaskop
  Of moet ik Kaaksop zeggen? Als je iemand wil corrigeren, let dan eerst op jezelf “kaaksop”

  Salaheddine, ga zo door! Echt top. Insha Allah wordt dit alles een groot succes!

 • mtiwi
  Posted at 05:22h, 13 September

  eyyy top man ik vond het geweldig en rachida niet te slim doen dan moet je maar naar andere showtjes gaan of vraag je geld terug gr amsterdam west

 • souf_soufian
  Posted at 00:19h, 23 September

  leuk leuk

 • Schrijver
  Posted at 15:37h, 28 November

  Heel goed bezig man. Je doet een leuke theatervoorstelling en mensen komen graag om jou te zien optreden. Ik ben zelf ook bezig met een theatershow dus wie weet treffen wij elkaar nog een keer

 • Hanane
  Posted at 23:46h, 02 January

  Limburg wacht vol smart op je salah!

 • marokkaanse
  Posted at 20:53h, 07 January

  als je dit niet grappig vind, heb je gewoon geen humor

  en nee, niet andere humor..

  GEEN humor:)

 • Imane
  Posted at 20:53h, 14 January

  Geweldig !!

  Heb genoten van je show..
  Ga zo door Salahh.

 • Darryl
  Posted at 16:31h, 27 February

  Hahaha je hebt gelijk maar wel irritant, ga ook niet meer naar je shows. Want wat jij gezellig noemt, bellen, tassen ritselen etc. is natuurlijk gewoon egoistisch en asociaal. Ik koop een kaartje om jou te horen niet een of andere domme bontkraag die denkt dat ie een G is of zo’n wicht dat denkt een diva te zijn omdat ze een neppe prada heeft. Maarja grappig dat je dat gezellig noemt, is alleen omdat het mocros zijn die dat doen natuurlijk, beetje meer kritische houding zou je je publiek kunnen helpen ipv ze naar de mond praten. Maarja zo kun je iig lekker cashen he Sal;)

 • MOCRODAMMER
  Posted at 19:01h, 02 March

  EH DIE MAN IS KKR FA2 !!!! VOLGENDE X BEN IK WEER ZIEKELIJK STONED IN JE SHOW E MATI … LACHTE ME KROM MAN MET SOMMIGE DINGEN , A LUISTER A MATIE FCK DIE HATERZZ JOH .. JE GAAT DE GOEDE KANT OP MAN!!.. A LUISTER EMDOUKKR KA IK WAS DIE GENE MET 6 SIMKAARTJES HHHHHHH ! ELMOHIM GA ZO DOOR BROERTJE!! A9ASH DIEN

  BIG UP ROTTERDAM !!!

 • okedan
  Posted at 22:30h, 19 March

  berooft moet idd met een T ! x

  verder echt nice column krijg er maar geen genoeg van!

 • Amal
  Posted at 22:51h, 30 March

  Was een leuke, gezellige show op 29 maart in Rotterdam !
  Ga vooral zo door!

  Grt. Amal

 • ikram
  Posted at 18:47h, 17 April

  Wat een zeik mensen joh! Toch vinden jullie het de moeite waard om nog zelfs een reactie te schrijven!! Als ik iets totaal niet leuk vond dan zou ik er niet eens de moeite voor nemen om de website in te typen laat staan een opmerking typen!

  En even voor de duidelijkheid ik vind Salah DE BOMMM! Najib Amhali(en de rest) kunnen veel van hem leren! En degene die commentaar hebben op Salah begin jullie zelf weg te gooien jullie weten niet eens wat humor is droge mensen dat jullie zijn!

  Ik hoop dat Salaheddine nog vele shows zal geven Insh’Allah! zal zeker weer aanwezig zijn binnenkort in Dh de 29e!

 • safsaf_070
  Posted at 15:35h, 24 April

  @ rachida & Souad
  LUISTER!!!!!
  als jullie salaheddine niks vinden wat doen jullie dan op deze website rot op!

  en sal je blijft de beste ga zo door!!! 😀 🙂 😀

 • Noena
  Posted at 01:19h, 16 June

  Ap ga vooral zo door. Ik lach me stuk om jouw columns en herken ook veel dingen.

  Waar een wil is, is een hater.. Jij hebt talent en uit dat, het talent van de haters is jouw zwart maken, who cares? nobody!!

  Keep it work!

 • Safouane
  Posted at 23:35h, 29 September

  SALAHEDINNEE!!
  WOLLAH GEWELDIGE TEKST!!
  RESPECT

  X AMSTERDAMWESTT

 • rachied
  Posted at 17:11h, 09 October

  Als eerst moet men begrijpen wat het doel is van Sal en wat zijn doelgroep is.
  De doelgroep van sal bestaat uit jonge marokkaans nederlandse jongens of meisjes.
  sal richt zijn show dan ook zo in dat hij zich verstaanbaar kan maken voor deze doelgroep, dan moet je dus ook niet verwachten dat sal hele moeilijke woorden gaat gebruiken. Verder trekt sal volle zalen bij de theaters dan mag je toch wel de conclusie trekken dat hij zijn doel bereikt heeft en goed is in zijn vak ! En je moet geen Najib met sal vergelijken, Najib heeft veel meer ervaring en is een professionele comedian met een heel andere doelgroep.
  Rally en formule 1 behoren allebei tot de autosport maar trekken allebei een heel ander publiek.
  Ditzelfde geldt ook voor de verschillende shows die in een theater gegeven worden.

  En nog voor de mensen die exclusief willen doen door te zeggen dat ze het een slechte show vonden omdat ze normaal naar najib etc gaan. Nou voor Najib betaal je 3 keer zoveel en moet je een jaar wachten dus dan snap ik niet dat je hetzelfde niveau verwacht.

  En voor de wijsneuzen die opzoek zijn naar spellingfouten heb geduld ook jullie zullen ooit een leven hebben.

Plaats een reactie