Rondom 10.

05 Sep Rondom 10.

Heel af en toe! Maar dan werkelijk echt heel af en toe. Als ik helemaal niks, maar dan ook niks te doen heb en ik heb spontaan zin om eens lekker over mijn nek te gaan, dan schakel ik op donderdagavond over naar rondom 10. Ik leg een mooi emmertje voor me neer, zetel me lekker voor de buis, geef mijn maag het startsein en ga een klein uurtje heerlijk zitten kotsen.

Een clubje, dat lekker gaat zitten babbelen over het disfunctioneren van Moslims in de Nederlandse maatschappij. De meest debiele gasten worden uitgenodigd. Op de een of andere manier zit altijd die gare Iranees van een Efshan Elian daar. Die heeft werkelijk een abonnement genomen op dat programma. Zodra het over moslims gaat, komt hij weer aanzetten met zijn vieze Perzische slijmerige glimlach. Meneer Efshan Elian denkt ook werkelijk dat hij na deze enkele jaren in Nederland gewoond te hebben dat hij ook een echte Nederlander is geworden. Hij spreekt constant en heel geforceerd in de “wij” vorm.

Een oude enge Iranese vent, geboren en getogen in het land van de Ayatollahs ver van Nederland vandaan en bovendien sprekend met een VET illegaal buitenlands accent, noemt zichzelf een echte Germaanse Nederlander.

“Wij , Niederlandersh moeten opkomen vor onshe rechten!”

“Wij Niederlandersh moeten de mintaliteit van onshe voroudersh de Watergooshen noe joust gebruiken in deeshe moeilijke tijd .”

“Wilhelmush van Nashauwe bin ik van Duitshe bloed!”

Deze Germaanse advocaat met zijn degelijke oer-Hollandse naam Efshan Elian komt met geweldige scherpe kreten uit de bocht. Zijn illegale accent zetten zijn argumenten gigantisch veel kracht bij.

Iek inshinoeieer dat minier El Moumni leefenshgiefarliek is en hij moet natoerliek gilaik het land out! Mit mijn iervaring als advocat hib ik giezien dat zoelke mannen shtaatshgivaarliek zijn. Dit bigrijpen joelie natoerliek wel! Iek als poere (pure) Nederlander wiel mijn land niet kapoetmaken dor deeze terrorishtishe maniakken mit givaarlieke baarden!

Na hem gezien te hebben heb ik een derde van mijn emmertje al gevuld met kots, maar het emmertje moet vol. Dus ik kijk verder.

Natuurlijk zitten er een paar psychologen en jongerenwerkers die de psyche van Moslimjongeren verantwoord in kaart willen brengen. De meest geweldige theorieën komen naar voren uit deze semi-intellectuele boeren. Letterlijk hebben ze deze populaire zinnen geleerd uit de literatuur van de schoolbanken.

“Moslimjongeren worden buitengesloten in deze snel muterende maatschappij.”

“Moslimjongeren kunnen beide culturen niet mengen waardoor ze in een sociaal isolement komen.”

“Marokkaanse jongeren komen uit een agrarisch islamitische maatschappij en kunnen de knop niet omzetten.”

“Moslimjongeren komen uit een “wij”-cultuur en daarom komen ze in conflict…….. en zo gaat het nog wel even door met deze terminologie.

Hiervoor hebben ze tig jaar moeten studeren om deze, uit de boeken geciteerde onzin, academisch te mogen verkondigen op televisie. Deze groep doet mij ook wel kotsen, maar de braakpartij blijft enigszins beperkt. Een klein straaltje maar.

Wat biedt rondom 10 mij nog meer. Oh ja, natuurlijk ook altijd een paar liberale Marokkanen die de goede westerse Moslims willen uithangen. Nu begint mijn maag zich klaar te maken voor het betere kots en braakwerk. Dit zijn de moslims die Nederland wil zien, de islam ten alle tijden zwaar ondergeschikt houden t.o.v de Nederlandse samenleving. De pioniers die het nieuwe geluid van de liberale Islam willen vertegenwoordigen.

Deze slijmballen beginnen altijd harder te gillen tegen de praktiserende Moslims dan welke Nederlander dan ook. Ze noemen zichzelf in hart en nieren moslim, maar hebben een zeer duidelijke dubbele bodem. Ze hebben er financieel of maatschappelijk baat bij om praktiserende moslims de volle laag te geven. Deze gore viezerikjes azen of op een baan bij de overheid als bruggenbouwer en loeren stiekem op een lucratief subsidiepotje of het kolonialisme zit er nog goed en vinden een schouderklop van de Nederlander een geweldige enerverende ervaring. Deze ambitieuze hielenlikkers gaan soms zo ontzettend diep en komen met uitspraken waar mijn tandvlees van gaat krullen.

“Meisjes met hijab worden allemaal onderdrukt, ook al zeggen ze van niet! Ze worden allemaal gericht op het hoofd geslagen met honkbalknuppels of krijgen hevige elektrische schokken thuis als ze die hoofddoek niet willen opdoen. Ik kan het weten, ik ben per slot van rekening moslim en ik zie het gebeuren in mijn omgeving!”

“Alle mannen met baarden zijn een bedreiging voor de Nederlandse samenleving en zijn levensgevaarlijk voor de Nederlandse maatschappij. Elke moslim met een baard is radicaal wil zich stiekem opblazen in de metro, alleen geven ze dit nooit toe! Geloof ze niet, achter elke man met een baard schuilt een terrorist. Ik kan het weten, ik ben per slot van rekening moslim en ik zie het gebeuren in mijn omgeving!”

Presentator rondom 10: Wat ziet u gebeuren dan? Dat mannen met baarden zich echt willen opblazen? Kent u die mannen dan?

“uuuhh hhmmm jaaa, ik ken er heel veel! Het liefst blazen ze zich allemaal op. Ze gijzelen de islam. Ze zijn radicaal, de radicale islam is levensgevaarlijk.

Presentator: Waarom hebben ze dat dan nog niet gedaan? Aangezien er veel moslims met baarden zijn in Nederland.
Het kan elk moment gebeuren. Geloof me, ik ken die radicalen. Ze zijn zo radicaal dat ze 5 keer per dag bidden en dat ze miswaak gebruiken i.p.v tandpasta. Ze zijn zo radicaal dat ze zich reinigen voor het gebed, ze zijn zelfs zo radicaal dat ze zakat betalen en sparen voor de reis naar Mekka. Mensen toch, deze radicalen zijn levensgevaarlijk!!!!

Presentator: Dus met andere woorden, elke moslim die zich aan de regels houdt is radicaal?

Uuhh, jaa nou nee. Kijk de echte islam is de liberale islam. Dat houdt in dat je het niet zo nauw moet nemen met de regels. Ik lees tussen de hadith-regels door en pas mijn Islam op de tijd van nu aan. Dit is zoals de Islam bedoeld is.

Op dit moment komt er een kots-tsunami uit mijn keel en het emmertje loopt direct helemaal over. Overal kots om me heen. Zo, wat een opluchting. Eindelijk mijn maag helemaal leeg en ik kan rustig mijn tv uitdoen en lekker radicaal gaan slapen.

Rondom 10, dank je wel!

12 Comments
 • ilhaam
  Posted at 11:46h, 04 November

  ÀHAHAH Ik ga hier helemaal stuk van het lachen!

  Big fan, Big fan!

 • Farah
  Posted at 20:39h, 07 November

  Zo, ben het helemaal met je eens…Alleen kots ik niet maar lach ze vierkant uit.

 • Shyka
  Posted at 22:47h, 08 November

  Hahahaha…herkenbaar….

  Een type mis ik nog…de net uit de coffeshop marokkaan die de islaam op zijn manier verdedigd…door eerst het over chickies te hebben en schnell geld verdienen en vervolgens te zeggen ja, maar de islaam is echt goed…wallah echt wij moslims worden echt schlecht behandeld en daarom doen we dingen die niet mogen….maar komt goed! Daarna schreeuwt ie weer verder ; ‘A sahbiiii…..heb je vuurtje voor mij?’ KOm, kom a sahbi…televisie, we worden beroemd!

 • Khadija
  Posted at 18:21h, 19 November

  Whaha die is goed!!!

  ejooww
  ik irriteer me echt aan die slijmbal-marokkanen
  dan kan je je echt geen marokkaan noemen

 • Faat
  Posted at 13:10h, 20 November

  Waar ik mij ook groen en geel aan erger zijn mensen die helemaal niets vertellen en toch 5 kwartier in een uur praten, onmogelijk veel dus…

  Ik zal nooit die aflevering vergeten die voor en door Marokkaen was. De een laat de ander niet uit spreken, de een nog debieler dan de ander. De een nog radicaler of nog ´vrijer´ dan de ander. Ik schaam me voor die lui en schaam me er nog meer voor dat ze namens ´mij´ praten, laat iedereen voor zichzelf praten.

  Nu ik toch mijn gal zit uit te spugen..Damn wat is die presentator irritant zeg! Zo partijdig als maar kan!

 • Rachida
  Posted at 21:32h, 27 December

  Op dit moment komt er een kots-tsunami uit mijn keel en het emmertje loopt direct helemaal over. Overal kots om me heen. Zo, wat een opluchting. Eindelijk mijn maag helemaal leeg en ik kan rustig mijn tv uitdoen en lekker radicaal gaan slapen.

  Rondom 10, dank je wel!

  hahaha knaller!

 • Umm Sayff
  Posted at 21:36h, 15 January

  Hahahah ga zo door broeder!

  Ps; Miswaak voor je tanden is echt een wondermiddel!

  Scheelt je trouwens ook een half uur bij de tandenpasta afdeling terwijl je bij jezelf denkt ”wil ik glanzende witte tanden?, of wil ik gezond tandvlees?.. of toch een beschermde tandlaag?”

 • Nordin
  Posted at 16:47h, 08 March

  Die Efshin Elian is echt een viezerik. Ik heb ooit een column van hem gelezen in de Elsevier waarin hij schreef dat Nederland veel te veel asielzoekers toelaat, en dat het land op slot moet voor asielzoekers.
  Daar kun je het mee eens zijn maar uit zijn mond vond ik dat hypocriet aangezien hijzelf ooit naar Nederland is gekomen als asielzoeker.

 • Sakeena
  Posted at 19:11h, 08 November

  Die vieze Iranese klootzak kan de pot op.Ze3ma moslim?
  En dan ‘onze’cultuur beledigen? 1 woord:WUA-HA-HA.
  Word meteen maar Christen,of trouw met mijn part met Wilders.
  Gewoon te vies voor worden.Dat HIJ zich een MOSLIM durft te noemen?!?
  Ik ga werkelijk STUKKKK van het lachen,ik heb niet alleen 1 emmertje voor me
  neus.Maar tíg emmers!

 • samir
  Posted at 23:05h, 03 February

  Afshin Ellian, die mannetje is wel droevig en kansloos wat hij zegt over asielzoekers. Op een botte manier zegt die vieze woeshoem dat die asielzoekers moet opzouten. HIj is zelf in 1989 naar nederland wegens politieke redenen. Dan ben je voor mij echt een woeshoem en moet je naar Al hoceima gaan en je karsows ( onderbroeken) schrobben met TIDI.

 • Mo
  Posted at 11:31h, 12 September

  100% gelijk!

  Het zijn altijd afvalligen en geassimilleerden die naar voren worden geschoven om zogenaamd Moslims te verdedigen.

  Terwijl intellectuelen als Abu Jahjah en Tariq Ramadan worden uitgespuugd door de Nederlandse samenleving omdat ze te “radicaal zijn”.

  Nederland graaft haar eigen graf.

 • soumia
  Posted at 14:05h, 28 December

  HHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAH!

  Wajowwajiow, Helemaaaal niks te doen echt helemaal niks en dan emmer pakken tv aan KOTSEN hhhahaa

  Ik lach mestukk!

Plaats een reactie